cloud-computing-administradors-finques -Lleida

EL CLOUD COMPUTING S’INTAL·LA EN VILA & BACH ASSOCIATS, SL

Us volem contar una novetat de Vila & Bach associats, sl relacionada amb el Cloud  Computing o computació en el núvol i l’administració de finques de Lleida.

 

Des del mes de maig del 2021 tots els nostres sistemes de gestió, sistemes de correu electrònic i emmagatzematge de dades, es troben en el Cloud o núvol.

Hem signat un acord amb Albert Mas de l’empresa Vunkers, per a ajudar-nos a traslladar tota la nostra infraestructura o servidor al seu data Center.

Estem molt contents amb aquesta decisió i amb el resultat, que entre altres coses ajudarà a protegir tota la nostra informació, que al seu torn és la vostra informació.

Amb la pujada de les dades al núvol posem en lloc segur els nostres sistemes i assegurem un funcionament òptim i la major seguretat i així poder oferir-vos el millor servei professional.

Què és Cloud Computing?

D’una manera simple, és una tecnologia que permet accés remot a aplicacions informàtiques, emmagatzematge d’arxius i processament de dades per mitjà d’Internet, sent una alternativa a l’execució en un ordinador personal o servidor local, com hem fet habitualment.

En el model de Cloud o Núvol, no hi ha necessitat d’instal·lar aplicacions localment en els ordinadors, perquè totes aquestes estan instal·lades en el servidor del núvol o Cloud.

La computació en el núvol ofereix als individus i a les empreses la capacitat d’un accés des de qualsevol punt, sempre que es tingui una connexió a internet d’una forma segura i de fàcil accés.

Com funciona el Cloud Computing?

La computació en el núvol utilitza una capa de xarxa per a connectar els dispositius dels usuaris, com a ordenadors, dispositius electrònics, a recursos centralitzats en el data Center.

Abans de la computació en el núvol, s’havia de tenir un servidor amb un espai dedicat i adquirir unes llicències o programari per les empreses que sota el manteniment de la infraestructura s’oferia l’accés als integrants de la xarxa de treballadors i administradors de finques de l’empresa.

El concepte de computació en el núvol està lliure de tots aquests problemes i requisits antiquats.

El Cloud Computing ja no solament és “propietat de les grans empreses” ara la transformació digital està a l’abast de les PIME´s i ens sentim orgullosos de ser pioners en aquesta nova aventura digital que ens ajudarà a oferir un servei, obert, transparent i pròxim als veïns de les comunitats que administrem.