Gestionem d’una manera còmoda i eficaç la baixada d’ascensor del seu edifici.

Què inclou el servei?

Gestió de la morositat impagats comunitats

Gestió total de l'obra


Reclamació extrajudicial impagats comunitats

Gestió d'informes i certificats tècnics


Subvencions Gestió inspecció tècnica edificis

Recerca d'ajuts i subvencions


Contacti amb nosaltres per a fer el seu edifici més accessible.

A Vila & Bach Associats l’ajudem a suprimir les barreres arquitectòniques del seu edifici i a fer els habitatges més accessibles a persones amb diferents necessitats. Contacti’ns i ens encarregarem de tot el procés, des dels permisos d’obra fins a l’obtenció d’ajudes.

  He llegit i accepto la Política de Protecció de Dades.

  Baixada d’ascensors i supressió de barreres

  L’actual normativa catalana és sensible a la realitat social, i pretén no només incrementar l’esperança de vida de les persones, sinó també facilitar que els edificis estiguin al servei de les persones, i no al revés.

  És per això que cada vegada és més habitual suprimir barreres arquitectòniques als habitatges, per tal que les diferents persones tinguin les seves necessitats cobertes mitjançant rampes, elevadors o ascensors.

  A més, cal saber que, per normativa, només que 1 veí ho demani la comunitat ho ha d’anunciar en junta i també està obligada a tirar endavant les pertinents obres i assumir el cost. Per fer això, també cal tenir la Inspecció Tècnica d’Edificis (ITE) en regla, i més, si es vol optar al dret a subvencions o ajudes.

  Què és el que fem?

  A Vila & Bach Associats gestionem la supressió de qualsevol barrera arquitectònica que pugui tenir un edifici, mitjançant la instal·lació de rampes per cadires de rodes i d’elevadors i ascensors per superar graons.

  Ens encarreguem de:

  • La sol·licitud i tramitació dels pressupostos d’obra.
  • La tramitació de les llicències municipals d’obres.
  • La gestió dels informes i certificats tècnics (ITE).
  • La recerca d’ajuts i subvencions.